Bijles Engels in Gouda

Bijles Engels, Gouda en omgeving

Effectieve hulp bij Engels; bijles bij Bloom Leerbegeleiding

Effectieve hulp bij Engels, bijles Engels van Bloom Leerbegeleiding.

Heeft jouw zoon of dochter moeite met Engels en wil je hulp die werkt? Op zoek naar bijles Engels in Gouda of omgeving? Tijdens de bijles Engels zullen we verschillende strategieën behandelen zodat jij Engels onder de knie krijgt op een manier die bij jouw leerstijl past!

Waarom is Engels zo lastig en kan bijles helpen?

Engels kan lastig zijn, maar bijles helpt!

Engels hoor je overal om ons heen; in de muziek, op televisie, op Youtube. Omdat Engels zo’n belangrijke taal is is het één van de kernvakken op de middelbare school. Maar Engels kan ook best een lastig vak zijn. De grammatica verschilt enorm van die van het Nederlands en de spelling is ook al zo ingewikkeld. Maar gelukkig hoeft dit niet zo te blijven. Bijles Engels bij Bloom leerbegeleiding helpt! We gaan gericht aan de slag zodat jouw zoon of dochter merkbare stappen gaat zetten en betere resultaten zal behalen.

Werken aan strategieën; beter worden in Engels

Tijdens de bijles Engels gaan we aan de slag met verschillende leerstrategieën.

Tijdens de bijles gaan we aan de slag met het werk dat is opgegeven en help ik jouw zoon/dochter om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op toetsen en so’s. Maar we gaan ook aan de slag met leerstrategieën die zullen helpen om beter te worden in Engels. We gaan dus gericht aan de slag met een leeraanpak die werkt voor jouw kind en dus past bij zijn/haar leerstijl. Zo help ik jouw zoon/dochter verder op weg en zal hij/zij groeien in zelfvertrouwen en ervaren dat hij/zij deze lastige taal toch onder de knie kan krijgen!

Dyslexie en Engels

Ook met dyslexie kun je Engels onder de knie krijgen!

Heeft jouw zoon of dochter dyslexie en is Engels een hoofdpijnvak? Ook met dyslexie kun je Engels onder de knie krijgen! Tijdens de bijles gaan we aan de slag met strategieën die passen bij de leerstijl van jouw zoon of dochter. Dit doen we door te putten uit zijn of haar kwaliteiten (denk aan werken met audio en beeldmateriaal). Hij/zij zal merken dat een andere aanpak tot mooie resultaten zal leiden. Zo zal ook het zelfvertrouwen groeien!

Zowel online als offline mogelijk

De bijles Engels kan bij mij op de praktijk in Gouda plaatsvinden maar kunnen ook online, via Skype plaatsvinden. Dus liever bijles vanuit huis dan kunnen we online ontmoeten en kan ik jouw kind helpen, op een tijd die bij jullie past!

Ben je al enthousiast geworden? Neem gauw contact met mij op, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen. Ik hoor graag van jullie!